Joi, 26/12/2024, 08:01 Oaspete | RSS


Începători
Meniul site-ului
Categorii
Culinărie [97]
Tehnică [36]
Medicină netradiţională [22]
Preocupare de sine [140]
Masaj [10]
Rutină [107]
Alte [81]
Voting
Care tracker este mai organizat?
javascript:; javascript:;
Raspunsuri: 199
Statistică


În total online: 6
Oaspeţi: 6
Utilizatori: 0
Ultimii utilizatori
  • ColinLok
  • Francisml
  • Richiecit
  • Facebook fan

    Lecţii


    Principală | Profilul meu » Lecţii » Home-Made

    Lecţii în secţiune: 493
    Lecţii prezentate: 61-70
    Pagini: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 49 50 »

    Cozonacul cu nuci este destul de des intalnit pe mesele romanilor la sarbatorile mari de peste an, insa adaosul de migdale va da cozonacului un gust mult mai bun si mai aromat.
    Culinărie | Vizualizări: 363 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de migala si multa rabdare.
    Culinărie | Vizualizări: 415 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Cozonacul cu rahat este unul dintre preparatele culinare cu care romanii isi omenesc oaspetii, de obicei in preajma marilor sarbatori religioase (Craciun, Paste). Cozonacul cu rahat este un produs usor de preparat, care nu necesita prea multe ingrediente.
    Culinărie | Vizualizări: 445 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Ouale de Paste cu cirese sunt un desert delicios pe care il poti servi la masa speciala de Paste. Ciresele si crema de vanilie cu nuci le vor da acestora un gust deosebit de al altor tipuri de oua pe care le-ai pegatit pana acum, iar modul simplu de preparare te va face sa le alegi si alta data.
    Culinărie | Vizualizări: 403 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Atunci cand te gandesti la vecinii bulgari, te intrebi oare cum or fi cozonacii lor de Pasti? Ei bine, kozunacul bulgaresc este ca o paine dulce care poate fi servita si la micul dejun sau pe post de gustare. Iata reteta de kozunac bulgaresc.
    Culinărie | Vizualizări: 426 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Pasca cu sirop este buna de te lingi pe degete. Umplutura de branza cu stafide si aluatul imbibat cu sirop dulce o fac numai buna de a fi servita in zilele de Pasti.
    Culinărie | Vizualizări: 427 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    In tinuturile nemtesti cozonacii seamana mai degraba a checuri si sunt facute cu fructe sau seminte, care dau in final un gust special. Insa printre retetele cele mai intalnite de astfel de cozonaci nemtesti sunt cei cu mac, cu forma rotunda si aroma de seminte de mac, care nu apare intr-o crema, ci in interiorul aluatului. Iata reteta de cozonac nemtesc cu seminte de mac.
    Culinărie | Vizualizări: 507 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Pashka ruseasca nu este ceea ce s-ar putea interpreta drept o pasca, in acceptiune ruseasca, ci doar un desert sub forma de crema. Crema de pashka este una foarte gustoasa, care in combinatie cu un cozonac da un desert rusesc delicios.
    Culinărie | Vizualizări: 446 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Indiferent daca tii post sau daca esti vegetarian si ai renuntat la consumul de lapte, oua si unt, te poti bucura de savoarea unui cozonac proaspat, facut chiar la tine in casa. Nu ai nevoie de ingrediente sofisticate, ci doar de cateva arome care vor transforma cozonacul traditional intr-un desert absolut delicios.
    Culinărie | Vizualizări: 422 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Cozonacul cu nuca de cocos este un desert usor, care poate fi mancat oricand. Aroma de scortisoara si nucsoara il face sa fie un desert numai bun de consumat dimineata, la cafea si ii da o aroma unica.
    Culinărie | Vizualizări: 372 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Anunţuri Google
    Parteneri
    Publicitate