Joi, 26/12/2024, 07:29 Oaspete | RSS


Începători
Meniul site-ului
Categorii
Culinărie [97]
Tehnică [36]
Medicină netradiţională [22]
Preocupare de sine [140]
Masaj [10]
Rutină [107]
Alte [81]
Voting
Care tracker este mai organizat?
javascript:; javascript:;
Raspunsuri: 199
Statistică


În total online: 8
Oaspeţi: 8
Utilizatori: 0
Ultimii utilizatori
  • ColinLok
  • Francisml
  • Richiecit
  • Facebook fan

    Lecţii


    Principală | Profilul meu » Lecţii » Home-Made » Culinărie

    Pashka rusească [română/text]



    Pashka ruseasca nu este ceea ce s-ar putea interpreta drept o pasca, in acceptiune ruseasca, ci doar un desert sub forma de crema. Crema de pashka este una foarte gustoasa, care in combinatie cu un cozonac da un desert rusesc delicios.

    Ingrediente pentru pashka ruseasca
     

    Crema:

    • 1 kilogram de branza de vaci
    • 2 oua fierte tari
    • 0,5 cani unt, batute spuma
    • 100 de grame de crema de branza sau branza topita
    • 1 sfert de cana de zahar
    • 0,5 cani stafide
    • 0,5 cani migdale proaspete
    • 0,5 cani fructe confiate
    Aluat:
    • 2 pachete de drojdie
    • 0,5 cani apa calda
    • 1,5 cani lapte cald
    • 6,5 cani de faina
    • 4 oua
    • 2 albusuri de ou batute
    • 1 cana de unt, topit
    • 0,5 cani stafide
    • 0,5 lingurita vanilie
    • 0,5 cani miere
    • 0,5 lingurita sare
    • 1 cana zahar
    • 2 linguri de ulei.
       

    Cum se prepara pashka ruseasca:
     

    Marunteste branza de vaca si ouale.

    Amesteca unul cu crema de branza si apoi incorporeaza zaharul.

    Adauga stafidele, migdalele si fructele confiate.

    Pune compozitia rezultata intr-un recipient din care sa se poata scurge surplusul de lichid si da-l la frigider, cu un vas dedesubt in care sa se scurga lichidul.

    Pregateste un cozonac rusesc. Taie-i partea de deasupra, da-o deoparte si taie-l in felii rotunde. Pune crema de paska fie ca atare, pe feliile rotunde, fie intre feliile de cozonac. Formeaza la loc cozonacul si pune-i si partea de deasupra.
     

    Cum se serveste pashka ruseasca:
     

    O poti servi pe farfurie, fiecare putand sa-si ia o felie sau doua, unsa cu crema de branza.

    Pofta buna!






    Anunţă-ţi prietenul:

    Categoria: Culinărie | Publicat de: ilonadm (28/03/2010)
    Vizualizări: 446 | Rating: 0.0/0
    Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii.
    [ Înregistrare | Logare ]
    Anunţuri Google
    Parteneri
    Publicitate