Statistică |
În total online: 4 Oaspeţi: 4 Utilizatori: 0 |
|
Lecţii
Lecţii în categorie: 97 Lecţii prezentate: 51-60 |
Pagini: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 » |
Sortează după:
Dată ·
Denumire ·
Rating ·
Comentarii ·
Vizualizări
Stii ca lamaia este bogata in vitamina C si multe substante care ajuta organismul, insa nu iti poti convinge copilul sa o manance? Iata cateva idei de retete cu lamaie pe care sa i le servesti copilului tau si sa-l faci sa-ti mai ceara. |
Stiai ca poti gati feliile de portocala la gratar? Ai mancat vreodata sote de portocale? Ai cumparat un kilogram de portocale si nu stii ce sa gatesti? Citeste randurile care urmeaza si vei putea gasi cateva idei despre cum sa folosesti portocalele in bucatarie. |
Caracterizată prin oboseală fizică şi psihică, printr-o scădere a elanului vital cu tendinţa diminuării activităţilor fizice şi intelectuale, astenia de primăvară nu trebuie să ne sperie, pentru că ea poate fi combătută printr-o activitate cât mai variată şi printr-o alimentaţie bogată în vitamine. |
Desi se considera ca putem consuma oricate fructe, legume, alimente sau suplimente bogate in vitamine, deoarece acestea nu pot fi
decat benefice pentru organismul nostru, specialistii ne atrag atentia
ca excesul de vitamine poate fi daunator. |
Desi se considera ca putem consuma oricate fructe, legume, alimente sau suplimente bogate in vitamine, deoarece acestea nu pot fi
decat benefice pentru organismul nostru, specialistii ne atrag atentia
ca excesul de vitamine poate fi daunator. |
Delicioasele preparate pe care noi le înghitim cu pofta se regasesc în final mai mult sau mai putin transformate, continuând apoi sa existe câtva timp în fiecare dintre celulele noastre, influentându-ne nu numai vitalitatea si sanatatea fizica ci, de asemenea, chiar modul de a gândi si trairile spirituale. |
Unul dintre cele mai importante ingrediente ale unui aluat este drojdia. Fie ca este proaspata, fie la pliculete, aceasta substanta are puterea de a ajuta la cresterea aluaturilor in care este adaugata. De aceea este important sa o alegi si sa o pastrezi in conditii cat mai bune, astfel incat sa poti obtine rezultatele pe care ti le doresti. Iata cateva sfaturi pentru pastrarea si folosirea drojdiei. |
Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna "acestea sunt cele mai bune sarmale pe care le-am mancat vreodata"? Culinar.Acasa.ro iti ofera cateva sfaturi in acest sens. |
"Ca sarea in bucate", spune o vorba populara, care subliniaza rolul pe care sarea il are in prepararea mancarurilor. Aceasta substanta este unul dintre cele mai importante ingrediente ale unui preparat pe care il gatesti, fiind cea care da unul dintre cele patru gusturi esentiale, cel sarat. Fara acesta, mancarea nu este la fel de gustoasa si savuroasa. Daca vrei sa stii mai multe lucruri despre sare si utilizarile sale in bucatarie, citeste informatiile urmatoare. |
Ardeii umpluti cu orez si ciuperci sunt o alternativa foarte gustoasa a ardeilor cu carne, pentru perioada postului. Carnea este inlocuita cu „carnea vegetala” a ciupercilor, care este foarte gustoasa si fierbe intr-un timp mai scurt decat carnea normala. De aceea, ardeii umpluti de post pot deveni baza unei mese copioase, insa cu bucate de post. |
|
|