Statistică |
În total online: 4 Oaspeţi: 4 Utilizatori: 0 |
|
Lecţii
Lecţii în categorie: 97 Lecţii prezentate: 61-70 |
Pagini: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 » |
Sortează după:
Dată ·
Denumire ·
Rating ·
Comentarii ·
Vizualizări
Supa de fasole de post este o reteta deosebita de supa pe care o poti pregati in timpul postului. Si cum soia poate fi inlocuita cu carne in perioadele cand nu se mananca mancare de post, aceasta supa poate fi o alternativa usor de preparat si pentru meniurile din tot timpul anului. |
Prajitura de post are un gust asemanator cu cel al negresei. Pentru realizarea acesteia este nevoie de putin ingrediente si la fel de putin timp. |
Te-ai gandit vreodata sa pregatesti o prajitura de ciocolata fara lapte, fara oua si fara unt? Atunci trebuie neaparat sa incerci aceasta reteta de post de prajitura de ciocolata, care este la fel de gustoasa ca una cu lapte si oua. |
Maioneza de post este o modalitate gustoasa de a inlocui maioneza clasica pe care o adaugi in diferite mancaruri. Ea se poate prepara in mai multe feluri si din diferite ingrediente, precum cartofi, pufuleti sau telina si are un gust apropiat de al celei cu oua. Iata asadar o reteta de maioneza de post pe baza de cartofi. |
Esti curios ce meniuri ai putea pregati din mancaruri cu doar cinci ingrediente? Optiunile nu sunt deloc putine iar ce trebuie tu sa faci este sa iti lasi imaginatia sa lucreze. Iata cateva sugestii din partea noastra. |
Gemul de portocale este o modalitate simpla de a-ti satisface pofta de ceva dulce in orice perioada a anului. Pentru ca portocalele care se afla la baza retetei pot fi gasite in magazine in orice perioada a anului, acest gem poate fi o solutie originala si mai ales exotica de a-i surprinde pe cei dragi si in timpul iernii, atunci cand pe piata nu prea se gasesc altfel de fructe. |
Gemul de kiwi este un gem exotic pe care il poti pregati pe tot parcursul anului. Gustul acestuia este unul savuros, fiind obtinut din combinatia de kiwi, ananas, lamaie si mere, care se combina cu zaharul in timpul fierberii. Il poti folosi si simplu, dar si in umpluturi dulci. |
Cand iti este foame si cea mai convenabila varianta pentru acea situatie este sa comanzi o pizza la domiciliu, te gandesti adesea daca merita: iti va placea mancarea sau vei regreta la final ca ai sunat? Exista totusi oameni pregatiti care stiu sa raspunda celor trei nevoi esentiale: sa vina repede, sa fie gustos si sa coste putin. |
Cand mancam ceva foarte bun, care ne provoaca acel “mmmmmmmmm, delicios” am mancat ceva bogat in umami. Umami a fost descoperit in 1908 in Japonia, si este considerat al 5-lea gust. A fost in cele din urma acceptat de lumea occidentala cand cercetatorii au reusit sa ii gaseasca receptorii pe limba. |
Uşor, rapid, elegant..... |
|
|