Miercuri, 25/12/2024, 20:11 Oaspete | RSS


Începători
Meniul site-ului
Categorii
Culinărie [97]
Tehnică [36]
Medicină netradiţională [22]
Preocupare de sine [140]
Masaj [10]
Rutină [107]
Alte [81]
Voting
Care tracker este mai organizat?
javascript:; javascript:;
Raspunsuri: 199
Statistică


În total online: 14
Oaspeţi: 14
Utilizatori: 0
Ultimii utilizatori
  • ColinLok
  • Francisml
  • Richiecit
  • Facebook fan

    Lecţii


    Principală | Profilul meu » Lecţii » Home-Made » Culinărie

    Lecţii în categorie: 97
    Lecţii prezentate: 21-30
    Pagini: « 1 2 3 4 5 ... 9 10 »

    Sortează după: Dată · Denumire · Rating · Comentarii · Vizualizări
    Pashka ruseasca nu este ceea ce s-ar putea interpreta drept o pasca, in acceptiune ruseasca, ci doar un desert sub forma de crema. Crema de pashka este una foarte gustoasa, care in combinatie cu un cozonac da un desert rusesc delicios.
    Culinărie | Vizualizări: 445 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Indiferent daca tii post sau daca esti vegetarian si ai renuntat la consumul de lapte, oua si unt, te poti bucura de savoarea unui cozonac proaspat, facut chiar la tine in casa. Nu ai nevoie de ingrediente sofisticate, ci doar de cateva arome care vor transforma cozonacul traditional intr-un desert absolut delicios.
    Culinărie | Vizualizări: 422 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Cozonacul cu nuca de cocos este un desert usor, care poate fi mancat oricand. Aroma de scortisoara si nucsoara il face sa fie un desert numai bun de consumat dimineata, la cafea si ii da o aroma unica.
    Culinărie | Vizualizări: 371 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Cu siguranta, Pastele nu ar fi la fel de frumos fara ouale de ciocolata pe care la gasim in aceasta perioada sub diferite marimi, culori sau decoratiuni. Daca sunteti un fan al ciocolatei si doriti sa le faceti celor mici o supriza dulce de Paste, atunci incercati cea mai simpla reteta de oua de ciocolata.
    Culinărie | Vizualizări: 445 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Sarbatorile Pascale aduc cu ele bucuria Invierii Domnului Cristos dar si linistea sufleteasca si placerea de a ne strange toata familia in jurul mesei. O specialitate specifica acestei sarbatori, pe langa cozonac, friptura de miel si ouale rosii, este si pasca. Acest desert special reprezinta simbolul lespezii mormantului lui Iisus. Acest desert cu branza dulce de vaca se prepara in mod traditional in Sambata Mare. Momentul prepararii este unul magic, pasca reprezentand unul dintre cele mai semnificative bucate ale Sarbatorii Pascale.
    Culinărie | Vizualizări: 390 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Romanii au o bogata traditie in prepararea cozonacului, insa acesta este un produs raspandit in intreaga Europa, pana la marginea Asiei. In Rusia, cel mai apreciat cozonac este cel cu prune si miere.
    Culinărie | Vizualizări: 345 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Cu siguranta dulcele preferat al celor mici si celor mari deopotriva este ciocolata, iar sarbatoarea de Paste poate fi ocazia perfecta pentru a-i surprinde cu cateva sortimente pe care fie le puteti cumpara fie le puteti realiza in propria bucatarie. Ouale de ciocolata cu umplutura de caramel sunt relativ usor de facut si reprezinta intotdeauna un desert binevenit.
    Culinărie | Vizualizări: 382 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Cozonacul-chec Kugelhupf este un produs special din zona alsaciana a Europei, care poate fi preparat nu doar de Pasti sau Craciun, ci si cand sarbatoresti o ocazie mai speciala. Va fi preferat de copii, care il vor vedea ca pe un desert delicios.
    Culinărie | Vizualizări: 385 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Pentru prepararea acestui cozonac frantuzesc cu struguri ai nevoie in primul rand de o masina pentru facut paine si de 90 de minute in care sa ii acorzi atentie. Rezultatul final nu te va dezamagi insa, pentru ca acest cozonac va avea o parte de amprenta frantuzeasca.
    Culinărie | Vizualizări: 394 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    In zona germana a Europei, de Pasti si Craciun se face un cozonac-prajitura, care poarta denimirea de Gugelhopf. Acesta are un gust special si o aroma deosebita, fiind si foarte usor de preparat.
    Culinărie | Vizualizări: 414 | Publicat de: ilonadm | Data: 28/03/2010

    Anunţuri Google
    Parteneri
    Publicitate