Vineri, 27/12/2024, 14:10 Oaspete | RSS


Începători
Meniul site-ului
Categorii
Culinărie [97]
Tehnică [36]
Medicină netradiţională [22]
Preocupare de sine [140]
Masaj [10]
Rutină [107]
Alte [81]
Voting
Care tracker este mai organizat?
javascript:; javascript:;
Raspunsuri: 199
Statistică


În total online: 1
Oaspeţi: 1
Utilizatori: 0
Ultimii utilizatori
  • ColinLok
  • Francisml
  • Richiecit
  • Facebook fan

    Lecţii


    Principală | Profilul meu » Lecţii » Home-Made » Rutină

    Cum să-ţi limitezi micile cheltuieli lunare? [română/text]



    Ti se intampla ca luna de luna sa nu te ajungi cu banii? Una din principalele cauze le constituie micile "scurgeri" de bani pe care nu le observam. In general, este vorba de cheltuieli lunare repetate care, privite individual, nu sunt prea mari, insa luate impreuna cu altele de acelasi fel, iti pot scoate din buget sume destul de consistente. Iata cum poti scapa de ele.

    De cate ori ai folosit abonamentul la sala de forta, pe care ti l-ai facut la inceputul anului? Genul asta de taxa e destul de scumpa si daca nu o folosesti la maxim mai bine renunti la ea de tot, pentru ca altfel nu faci altceva decat sa arunci bani pe fereastra.

    Un alt exemplu il constituie abonamentele la ziare si reviste. In ultimii ani, cele mai multe publicatii isi posteaza continutul pe site-urile proprii, unde pot fi citite de catre oricine, gratuit. Iar daca stai si pui lucrurile in balanta, un abonament la internet, care iti permite sa citesti zeci de ziare si reviste online, te va costa pe luna mai putin decat abonamentele la doar cateva ziare.

    In mod asemanator se poate proceda si cu abonamentul la cablu. Gandeste-te bine: chiar ai nevoie de pachetul ala premium, cu sute de canale la care nu te uiti niciodata? De ce sa platesti pentru ceva ce nu folosesti niciodata. Doar pentru ca te simti mai bine stiind ca prinzi mai multe canale decat vecinul?

    Daca totusi nu reusesti sa faci mari progrese in felul in care ti-am explicat, exista si alte posibilitati de a mai scuti niste cheltuieli. Una dintre ele este ca, in cazul in care ai luat un imprumut sau ai un card de credit, sa suni la banca si sa vezi daca iti poti reesalona sau rescadenta imprumutul. Astfel, poti ori sa obtii niste rate mai mici in fiecare luna, ori sa ramai cu aceleasi, insa sa le platesti pe date care sa nu te incomodeze prea tare din punct de vedere financiar.

    In cazul in care poti sa iti reduci micile cheltuieli, uita-te la bilantul de la sfarsitul lunii. Vei descoperi ca din micile sume stranse de pe ici sau pe colo ai reusit sa economisesti niste bani frumosi.






    Anunţă-ţi prietenul:

    Categoria: Rutină | Publicat de: ilonadm (04/02/2010)
    Vizualizări: 340 | Rating: 0.0/0
    Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii.
    [ Înregistrare | Logare ]
    Anunţuri Google
    Parteneri
    Publicitate