Miercuri, 25/12/2024, 20:13 Oaspete | RSS


Începători
Meniul site-ului
Categorii
Culinărie [97]
Tehnică [36]
Medicină netradiţională [22]
Preocupare de sine [140]
Masaj [10]
Rutină [107]
Alte [81]
Voting
Care tracker este mai organizat?
javascript:; javascript:;
Raspunsuri: 199
Statistică


În total online: 14
Oaspeţi: 14
Utilizatori: 0
Ultimii utilizatori
  • ColinLok
  • Francisml
  • Richiecit
  • Facebook fan

    Lecţii


    Principală | Profilul meu » Lecţii » Home-Made » Culinărie

    Sos de brînză [română/text]



    Vrei sa pregatesti un sos elegant? Atunci opteaza pentru reteta de sos de branza, pe care o poti alatura unor mancaruri pe baza de paste, legume sau chiar carne, pentru a le oferi un gust si aspect deosebit.

    Ingrediente pentru sosul de branza:
     

    • 3 linguri de unt
    • 3 linguri faine
    • 0,5 lingurita sare
    • Un varf de lingurita de piper proaspat macinat
    • 1,5 cani lapte
    • 1 cana cu branza rasa.

    Cum se prepara sosul de branza:
     

    Pune untul la inmuiat la foc mic. Ia-l de pe foc si incorporeaza in el faina, sarea si piperul. Adauga pe rand laptele, amestecand bine.

    Pune-l la foc mic, amestecand constant, pana cand sosul este ca un fluid. Lasa-l sa fiarba pentru 5 minute, apoi adauga branza. Amesteca pana cand branza s-a inmuiat complet si s-a dizolvat in sos.

    Da sosul deoparte.
     

    Cum se serveste sosul de branza:
     

    Se serveste cu paste, legume sau carne.




    Anunţă-ţi prietenul:

    Categoria: Culinărie | Publicat de: ilonadm (13/05/2010)
    Vizualizări: 457 | Rating: 0.0/0
    Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii.
    [ Înregistrare | Logare ]
    Anunţuri Google
    Parteneri
    Publicitate