Sarutul de cafea cu ciocolata este o bautura speciala. Avand la
baza cafeaua, un element obisnuit pentru omul modern si ciocolata, un
ingredient savuros pentru fiecare dintre noi, rezultatul este o licoare
cu aroma surprinzatoare. In plus, este si o bautura usor de preparat.
Ingrediente pentru o portie de sarut de cafea cu ciocolata:
25 de mililitri lichior de cafea
25 de mililitri de lichior "Irish cream liqueur”
15 mililitri de lichior- crema de cacao
o lingura de lichior de portocale
o cana de cafea fierbinte, proaspat preparata
doua linguri de frisca
45 de mililitri de sirop de ciocolata
o cireasa.
Cum se prepara sarutul de cafea cu ciocolata:
Intr-o cana amesteca lichiorul de cafea, lichiorul "Irish cream liqueur”, lichiorul- crema de cacao si lichiorul de portocale.
Umple cana apoi cu cafeaua fierbinte, proaspat preparata.
Pune-i deasupra un mot de frisca, peste care toarna usor siropul de ciocolata.