Vineri, 15/11/2024, 01:45 Oaspete | RSS


Începători
Meniul site-ului
Categorii
Culinărie [97]
Tehnică [36]
Medicină netradiţională [22]
Preocupare de sine [140]
Masaj [10]
Rutină [107]
Alte [81]
Voting
Care tracker este mai organizat?
javascript:; javascript:;
Raspunsuri: 198
Statistică


În total online: 1
Oaspeţi: 1
Utilizatori: 0
Ultimii utilizatori
  • ColinLok
  • Francisml
  • Richiecit
  • Facebook fan

    Lecţii


    Principală | Profilul meu » Lecţii » Home-Made » Culinărie

    Sărut de cafea cu ciocolată [română/text]



    Sarutul de cafea cu ciocolata este o bautura speciala. Avand la baza cafeaua, un element obisnuit pentru omul modern si ciocolata, un ingredient savuros pentru fiecare dintre noi, rezultatul este o licoare cu aroma surprinzatoare. In plus, este si o bautura usor de preparat.

    Ingrediente pentru o portie de sarut de cafea cu ciocolata:
     

    • 25 de mililitri lichior de cafea
       
    • 25 de mililitri de lichior "Irish cream liqueur”
       
    • 15 mililitri de lichior- crema de cacao
       
    • o lingura de lichior de portocale
       
    • o cana de cafea fierbinte, proaspat preparata
       
    • doua linguri de frisca
       
    • 45 de mililitri de sirop de ciocolata
       
    • o cireasa.
       

    Cum se prepara sarutul de cafea cu ciocolata:
     

    • Intr-o cana amesteca lichiorul de cafea, lichiorul "Irish cream liqueur”, lichiorul- crema de cacao si lichiorul de portocale.
       
    • Umple cana apoi cu cafeaua fierbinte, proaspat preparata.
       
    • Pune-i deasupra un mot de frisca, peste care toarna usor siropul de ciocolata.
       

    Cum se serveste sarutul de cafea cu ciocolata:
     

    • Se serveste imediat, cald, ornat cu o cireasa.





    Anunţă-ţi prietenul:

    Categoria: Culinărie | Publicat de: ilonadm (20/03/2010)
    Vizualizări: 327 | Rating: 0.0/0
    Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii.
    [ Înregistrare | Logare ]
    Anunţuri Google
    Parteneri
    Publicitate