Duminică, 19/05/2024, 08:11 Oaspete | RSS


Începători
Meniul site-ului
Categorii
Fitness şi aerobică [15]
Extrem [10]
Bodybuilding [4]
Yoga [12]
Dansuri [23]
Alte [13]
Voting
Care tracker este mai organizat?
javascript:; javascript:;
Raspunsuri: 198
Statistică


În total online: 1
Oaspeţi: 1
Utilizatori: 0
Ultimii utilizatori
  • ColinLok
  • Francisml
  • Richiecit
  • Facebook fan

    Lecţii


    Principală | Profilul meu » Lecţii » Sport » Fitness şi aerobică

    Exerciţii pentru subţierea şoldurilor [română/text]



    Frumusetea corpului a ajuns in ziua de azi un ideal pentru foarte multe femei care sunt dispuse sa faca multe sacrificii doar pentru... a arata bine. Un raspuns foarte simplu la aceasta dorinta este: miscarea fizica. Mai mult decat atat, exercitiile pot reprezenta un ajutor real in diminuarea stresului, a anxietatii si a depresiei.

    Astfel, urmatoarele exercitii sunt menite sa te stimuleze, sa te relaxeze si mai ales sa te ajute sa arzi multe calorii in special din zona soldurilor:

    Balanseaza-ti picioarele. Stai lateral in spatele unui scaun, cu mana stanga pe spatar, pentru a usura executia exercitiului. Din aceasta pozitie, balanseaza-ti energic piciorului drept in sus si lateral spre stanga, in asa fel incat sa treaca peste spatar, rezemand partea exterioara a coapsei pe spatar, iar varful piciorului pe scaun. Aceeasi procedura se repeta si pentru piciorul stang.

    Impinge bazinul. Stai in pozitia culcat pe latura dreapta, sprijinindu-te pe cotul bratului drept, stangul in fata in dreptul taliei. Bazinul se ridica cu impingere in brate si trecere in sprijin lateral. Bazinul coboara si se revine in pozitia culcat pe o parte.

    Lucreaza-ti coapsele. Stai in sezut, cu genunchii indoiti, talpile cat mai apropiate de corp, palmele sprijinite inapoi pe sol. Din aceasta pozitie, duci genunchii lateral spre stanga si spre dreapta, alternativ, pana la atingerea solului.


    Ridica si coboara bazinul. Stai in pozitia culcat pe spate cu bratele pe langa corp, palmele cat mai apropiate de sezut, indoaie picioarele astfel incat spatele si coapsele sa formeze un unghi ascutit. Ridica bazinul, trecand in sprijin pe cap si pe calcaie. Coboara bazinul pe sol, revenind la pozitia culcat pe spate.

    Semiecher. Stai culcata, cu fata in jos, capul in extensie, barbia sprijinita pe sol, bratele intinse sus, in prelungirea trunchiului, cu pumnii stransi, ridica bratele cu pumnii inchisi si piciorul drept, intins din articulatia genunchiului. Coboara bratele si piciorul pe sol si repeta aceasi miscare si pentru piciorul stang.

    Retineti! Numarul exercitiilor efectuate depinde de fiecare persoana in parte si de conditia fizica pe care aceasta o are. De exemplu poti incepe prin efectuarea a cate 6-7 miscari din fiecare, numarul lor putand creste in timp.






    Anunţă-ţi prietenul:

    Categoria: Fitness şi aerobică | Publicat de: ilonadm (27/03/2010)
    Vizualizări: 538 | Rating: 0.0/0
    Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii.
    [ Înregistrare | Logare ]
    Anunţuri Google
    Parteneri
    Publicitate